Verzenden en retourneren


Verzenden
Bestellingen die geplaatst worden via de webshop worden ofwel binnen de 4 werkdagen verzonden met Bpost ofwel klaargemaakt om binnen de 2 dagen opgehaald te worden aan het atelier. Bij verzending krijgt u een notificatie en een track&trace -code van Bpost om uw pakket op de voet te volgen.
De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces.
Het verzenden van producten gebeurt altijd onder strikte voorwaarden door het erkende postbedrijf Bpost. Voor beschadigingen of verloren producten tijdens dat verzendproces is Nauwau niet aansprakelijk. 
 
Retourneren
Bestellingen retourneren kan binnen de 5 dagen na ontvangst van het pakket. Er dient voorafgaand contact met ons te worden opgenomen via e-mail. De kosten voor het terugzenden van producten zijn ten laste van de koper. Gelieve bij het retourneren de juiste adresgegevens in te vullen. Deze gegevens ontvangt u van ons wanneer u uw retourzending meldt via e-mail.
 
Productinformatie
Urnen
We doen ons uiterste best om de urnen natuurgetrouw te fotograferen. De kleuren kunnen in realiteit echter licht verschillen met de kleuren op een beeldscherm. Om zeker te zijn van je aankoop en retourzendingen te vermijden, is een bezoek aan het atelier altijd mogelijk na telefonisch of e-mail contact. We ontvangen je graag in onze binnenkoer voor een warm gesprek.
In de linnen doos waarin de urne is opgeborgen, vindt u de montage-instructies die nodig zijn voor het monteren van het ophangsysteem. Om de montage goed uit te voeren, zijn, afhankelijk van de muuropbouw, andere pluggen of schroeven vereist. Daarom worden deze niet meegeleverd in het pakket en dien je deze zelf te voorzien. De schroeven om de urne dicht te maken zijn wel inbegrepen.