F.A.Q.


Wat zit er allemaal bij An object to remember?
We hebben er bewust voor gekozen om de urne een deel van een geheel te maken. Wat dat geheel precies inhoudt, vind je op deze website waar we het concept grondig uitleggen, heel wat beeldmateriaal tonen en je graag willen inspireren.
 
Kan ik de urnen komen bekijken?
Absoluut. Een bezoek aan ons atelier is mogelijk als je niet zeker bent van de kleur, afmetingen of vragen hebt over de houtsoorten. We ontvangen je graag in onze binnenkoer. 
 
Kan ik een urne twee keer bestellen?
Neen. Elke urne is uniek en kan maar één keer worden aangeboden op onze webshop. Vorm en grootte kan herhaald worden, maar de tekening en textuur in het hout zorgen voor de unieke waarde die niet na te maken valt. De webwinkel wordt om de zoveel tijd geüpdatet met nieuw gemaakte urnen.
 
Kan ik een urne op maat laten maken?
Zeker wel. Na een eerste contact via telefoon of e-mail zetten we een datum vast om een bezoek te brengen aan ons atelier. Daar bespreken we de mogelijkheden; van houtsoort tot grootte tot bijgevoegde illustratie.
 
Kan ik een urne terugzenden?
Ja dat kan, maar eerlijk? Liever niet. Als je twijfelt over de houtsoort of grootte, kan je best langskomen om de urnen in het echt te zien. Zo bespaar je een mogelijke retourzending en de daarbij horende verzendingskosten. Wij zijn ook altijd telefonisch bereikbaar als je meer informatie wenst of bezoek deze website voor alle info en beeldmateriaal.
De verpakking en het product zelf dienen in dezelfde staat te zijn als bij verzending.
 
Hoe kan ik betalen?
Onze webwinkel laat de volgende betaalmethodes toe: Bancontact, Maestro, Mastercard, Visa, American Express en Paypall. Cash betalen ter plekke is niet mogelijk.